Vill du få ett vackert leende?

Har du alltid kanske haft lite sneda tänder, eller ett bettfel, men som ung inte hade möjlighet att åtgärda detta? Det är inte kört bara för att du blivit vuxen, då en tandställning fungerar på både barn och vuxna. Det som äldre personer kanske motsätter sig är att ha en tandställning som syns. Man arbetar kanske med ett jobb som har med många kundkontakter att göra, och då vill man inte ha ett metall-leende. Nu behöver det inte vara ett problem längre. Med en osynlig tandställning kan du rätta till dina tänder och ditt leende utan att det syns. Besök SMAJLA.se och boka in en tid för konsultation redan idag!

Vilka är SMAJLA?

SMAJLA har två team med erfarna tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som kan hjälpa dig med att få en osynlig tandställning. På deras hemsida kan du läsa om alla och bekanta dig med dem innan du ringer eller kontaktar dem för att boka en tid. Dessutom kan du få:

  • Standardkonsultation
  • Vanlig tandläkarvård
  • Specialistvård av dina tänder
  • Lagningar av dina tänder
  • Tandblekning
  • Behandling av en tandhygienist

En tandställning som inte syns

Aftonbladet.se kan du läsa mer om osynlig tandställning. Nu är det slut på metall i munnen som ger dig ett utseende som om du skulle vara en skurk i Bond-filmerna. Aftonbladet skriver om den osynliga tandställningen som revolutionerar och som blir allt mer populär. Genom att använda sig av en 3D-baserad teknik som kallas för CAD/CAM-teknik kan man nu skräddarsy tandställningar utefter patienterna. Denna tandställning måste dock skötas lika bra som en vanlig, då du inte kommer åt att borsta överallt. Det leder till ökade risker för hål eller tandköttsinflammation. Så se till att noga sköta din munhygien, med eller utan tandställning.

10 Apr 2015


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook