Är det läge att sluta röka?

Går du och funderar på om det är dags att göra dig av med den där ovanan att röka? Känner du kanske att det är dags att sluta med ciggen nu? Det är ett bra beslut, men det kan även vara riktigt svårt att bara lägga rakt av. Dock är det många fördelar om du lyckas. Du kommer att må bättre, hälsan förbättras samt att även din ekonomi blir bättre. Det är ju inte direkt billigt att vara rökare idag! Sen så börjar det även bli svårt att vara det, då det kommer mer och  mer rökförbud. Om du behöver hjälp med att sluta, testa e cigaretter samt kanske ladda ner en app?

Hjälp med att sluta röka

De allra flesta behöver någon form av hjälp för att sluta röka. Ett sätt är att köpa e cigaretter hos EqCigs. Det som är bra med dem är att du själv styr hur mycket nikotion de ska innehålla. Dessutom har de inga andra giftiga ämnen eller tjära. Det finns även andra saker som kan vara till hjälp när du ska sluta. Bland annat finns det nikotinplåster så väl som tuggummin, spray, sugtabletter med mera. Kanske en eller flera av dessa saker kan hjälpa dig med att sluta med de vanliga ciggen. Det finns även sluta röka appar som kan laddas ner på telefonen som kan vara till stor hjälp för dig. Särskilt när suget slår till, för det kommer det att göra!

14 Aug 2020


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook