Mina tänder är min kropps egna juveler

På samma sätt som ett vackert halsband kan lyfta ditt utseende, så är dina tänder en av de allra viktigaste detaljerna i ett ansikte. Tänk efter själv: om du möter en person med missfärgade tänder, eller tänder som ser skadade ut, så kommer du att se detta mer än deras övriga detaljer i ansiktet. Det är ett faktum, och det handlar inte om att vara PK, vi är programmerade att se varandras utseende. Men hur gör man då om man har tänder som inte är vackra? Ska man hålla sin mun stängd? Nej verkligen inte! Det finns faktiskt bra hjälp att få. Som gör att du får ett vackert och naturligt leende, precis som du vill ha det. 

Det är enkelt att få ett vackert leende

Hos Tessin Dental kan du få skalfasader på dina tänder. De är specialister på skalfasader i Stockholm och du kommer garanterat bli nöjd med resultatet. tillsammans sitter ni ned och gör en bedömning av hur dina tänder ser ut innan behandlingen startar. Sedan får du vara med och bestämma hur färgen ska se ut, och också formen på dem. När det är klart kommer ingen att kunna ana att du satt in fasader. Det kommer se ut som dina naturliga tänder och du kommer aldrig mer att behöva dölja ditt leende. Jag har själv testat det och kan säga att jag är hur nöjd som helst, och jag rekommenderar alla med "fula" tänder att kontakta dem. Det blir faktiskt väldigt snyggt efteråt. 

11 Mar 2019


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook