Leksaker

På internet kan du på ett mycket enkelt sätt handla leksaker online. Att slippa ta med sig alla barnen in i bilen och iväg till leksaksaffären kan vara ganska skönt, eller hur? Genom att det nu finns möjligheten att sitta i lugn och ro framför din dator, antingen själv om det är en överraskning till barnen, eller gemensamt med barnen som får välja själva, så slipper du stress och press. Billiga leksaker på nätet som ändå håller kvalitet, det låter väl bra?

Vilka leksaker passar till mina barn?

Olika leksaker passar olika barn. Beroende på vilken ålder ditt barn är i så är det olika saker som lockar. En del köper leksaker utifrån vilket kön barnet har, som bilar och lego till pojkarna och dockor och Monster High till flickorna. Det är viktigare att se till vad barnen faktiskt tycker om att göra och våga låta dem testa själva! Är barnen i yngre åldrar så är det bra om du som förälder köper pedagogiska leksaker som gör att barnet utvecklar saker så som motorik och annat. Leksaker för barn mellan vissa åldrar som passar kan vara dessa:

  • 0-6 månader – Leksaker som passar är bitleksaker, mjuka djur och skallror
  • 6-12 månader – Leksaker som passar är pipleksaker, klossar, lära-gå-vagn, saker som går att vrida och trycka på
  • 1-2 år – Leksaker som passar är saker som låter, hink och spade, kökssaker och bultbräda
  • 3-4 år – Leksaker som passar är enklare spel, pussel, utklädningskläder, gungor
  • 4-6 år – Leksaker som passar är såpbubblor, pärlor, material att bygga med, cykel
  • 6-12 och uppåt – Leksaker som passar denna ålder är vad de själva önskar sig kan man säga.

Barn mellan 6-12 år och ibland över det, beroende på barnet vet själva vad de gillar för leksaker, så här är det upp till er föräldrar att lyssna på era barns önskemål.

19 Dec 2014


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook