Köp din säng hos WeGot

Sängen är egentligen en av de allra viktigaste möblerna vi har i ett hem. I denna möbel tillbringar du cirka en tredjedel av ditt liv. Här ska du sova skönt, du ska bli utvilad och du ska trivas. En säng som du även kan vara i när du inte sover, utan när du läser en tidning eller en bok, kanske nattar ditt barn för en tupplur på dagen. Du hittar sängar på WeGot.se och de finns i en mängd olika varianter. Du hittar enkelsängar, dubbelsängar och kontinentalsängar. Du hittar sängar som är lite hårdare och du hittar sängar som är mjukare. Beroende på hur du sover och om det är en eller två som ska sova i den så krävs det olika typ av hårdhet i sängen du väljer. Till alla sängar kan du även välja till en skön bäddmadrass. Dessa finns i flera olika tjocklekar.

Inredning till hela hemmet

WeGot har inte bara sängar och bäddmadrasser. Du kan hitta ett stort utbud av inredning och möbler så som:

  • Soffor
  • Sidobord
  • Matbord & Matstolar
  • Lampor
  • Filtar och plädar
  • Utemöbler

Besök Wegot.se eller åk till Malmö och WeGots 1200 kvm stora butik och handla de möbler som du behöver.

Vilken säng är bäst?

Familjeliv.se kan du läsa om andra som undrar vilken säng som egentligen är den allra bästa. Familjeliv är ett forum där man kan ställa frågor om alla de slag och få bra svar. Så istället för att undra, ställ en fråga och invänta svar. När det gäller sängar, så är det nog en ganska vanlig fråga, vilken säng som är skönast, mest prisvärd och så vidare. Få tips och råd av andra som nyss har köpt en säng, så blir ditt val så mycket enklare.

30 Sep 2015


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook