Vill du få ett vackert leende?

Har du alltid kanske haft lite sneda tänder, eller ett bettfel, men som ung inte hade möjlighet att åtgärda detta? Det är inte kört bara för att du blivit vuxen, då en tandställning fungerar på både barn och vuxna. Det som äldre personer kanske motsätter sig är att ha en tandställning som syns. Man arbetar kanske med ett jobb som har med många kundkontakter att göra, och då vill man inte ha ett metall-leende. Nu behöver det inte vara ett problem längre. Med en osynlig tandställning kan du rätta till dina tänder och ditt leende utan att det syns. Besök SMAJLA.se och boka in en tid för konsultation redan idag!

Vilka är SMAJLA?

SMAJLA har två team med erfarna tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som kan hjälpa dig med att få en osynlig tandställning. På deras hemsida kan du läsa om alla och bekanta dig med dem innan du ringer eller kontaktar dem för att boka en tid. Dessutom kan du få:

  • Standardkonsultation
  • Vanlig tandläkarvård
  • Specialistvård av dina tänder
  • Lagningar av dina tänder
  • Tandblekning
  • Behandling av en tandhygienist

En tandställning som inte syns

Aftonbladet.se kan du läsa mer om osynlig tandställning. Nu är det slut på metall i munnen som ger dig ett utseende som om du skulle vara en skurk i Bond-filmerna. Aftonbladet skriver om den osynliga tandställningen som revolutionerar och som blir allt mer populär. Genom att använda sig av en 3D-baserad teknik som kallas för CAD/CAM-teknik kan man nu skräddarsy tandställningar utefter patienterna. Denna tandställning måste dock skötas lika bra som en vanlig, då du inte kommer åt att borsta överallt. Det leder till ökade risker för hål eller tandköttsinflammation. Så se till att noga sköta din munhygien, med eller utan tandställning.

10 apr 2015


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook: