Leksaker

leksaker.se kan du på ett mycket enkelt sätt handla leksaker online. Att slippa ta med sig alla barnen in i bilen och iväg till leksaksaffären kan vara ganska skönt, eller hur? Genom att det nu finns möjligheten att sitta i lugn och ro framför din dator, antingen själv om det är en överraskning till barnen, eller gemensamt med barnen som får välja själva, så slipper du stress och press. Billiga leksaker på nätet som ändå håller kvalitet, det låter väl bra?

Vilka leksaker passar till mina barn?

Olika leksaker passar olika barn. Beroende på vilken ålder ditt barn är i så är det olika saker som lockar. En del köper leksaker utifrån vilket kön barnet har, som bilar och lego till pojkarna och dockor och Monster High till flickorna. Det är viktigare att se till vad barnen faktiskt tycker om att göra och våga låta dem testa själva! Är barnen i yngre åldrar så är det bra om du som förälder köper pedagogiska leksaker som gör att barnet utvecklar saker så som motorik och annat. Leksaker för barn mellan vissa åldrar som passar kan vara dessa:

  • 0-6 månader – Leksaker som passar är bitleksaker, mjuka djur och skallror
  • 6-12 månader – Leksaker som passar är pipleksaker, klossar, lära-gå-vagn, saker som går att vrida och trycka på
  • 1-2 år – Leksaker som passar är saker som låter, hink och spade, kökssaker och bultbräda
  • 3-4 år – Leksaker som passar är enklare spel, pussel, utklädningskläder, gungor
  • 4-6 år – Leksaker som passar är såpbubblor, pärlor, material att bygga med, cykel
  • 6-12 och uppåt – Leksaker som passar denna ålder är vad de själva önskar sig kan man säga.

Barn mellan 6-12 år och ibland över det, beroende på barnet vet själva vad de gillar för leksaker, så här är det upp till er föräldrar att lyssna på era barns önskemål.

19 dec 2014


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook: