Kläder och smycken på nätet med rabatt!

Att handla på nätet brukar ofta vara fördelaktigt på många sätt. Det är ofta lättare att hitta billigare kläder och smycken på webben. Genom att besöka konsumenttester.se kan du hitta rabattkoder hos bland annat Nelly. Nelly är en klädbutik på nätet som även har accessoarer och vackra smycken. I denna webbutik finns det över 700 märken och du hittar designermärken så väl som lite billigare kläder. Det finns något för alla kvinnor här i denna nätbutik. Så oavsett om du söker efter nya smycken eller kläder till vardag eller fest så är detta en butik väl värd att kolla in. Om du dessutom ser till att besöka konsumenttester.se så kan du få bra med rabatt på det du köper.

Nelly.com – en modemedveten butik

Nelly är en webbutik som är en av de ledande aktörerna när det kommer till mode och skönhet på nätet. Här finns mode för tjejer och killar mellan 18-35. Det finns som sagt över 700 märken i denna butik och det kommer ständigt in nyheter. Nelly har som vision att bli nummer ett i Norden när det gäller trendiga kläder för unga tjejer och killar. Idag finns Nelly i Norden så väl som i många andra länder. Nelly startade redan 2003 i Sverige och har sedan dess ökat stadigt. Nelly är en del av handelskoncernen Qliro Group. Så söker du efter snyggt mode eller snygga smycken så är detta en butik på nätet som jag rekommenderar.

1 apr 2016


Välkommen till bloggen som handlar om stil och mode, då framför allt om smycken men även annat som ryms inom ramen för mode, stil och skönhet. Denna blogg behandlar ett brett ämne som omfattar många saker och som berör i stort sett alla människor, vi har alla en relation till mode och stil.

Att smycka sig med vackra saker är något som finns djupt rotat i oss människor, även i flera djurarter faktiskt. Ända sedan urminnes tider har vi gjort vad vi kunnat för att bli så attraktiva som vi har kunnat men vad det har inneburit har skiftat genom historien, det har handlat om allt från fjädrar till snäckor, kroppsfärg, peruker, korsetter och särskilda material och designermärken. Vår smak ändras hela tiden och hur mycket vi än vill ta avstånd från vissa trender så är det inte alltid så lätt.

Idag finns det många trender såväl som icke-trender och vad man väljer för stil beror på många faktorer såsom omgivning, ideal, principer och - inte minst - personlig smak. Unga människor är mer lättpåverkade än äldre som i regel är mer bekväma.

Kläder och smycken kan göra väldigt mycket för hur man uppfattas av andra, men ännu mer för hur man känner sig. Det är dessutom en cykel som aldrig tar slut eftersom man i regel uppfattas som vackrare när man känner sig fin, det handlar om vad man utstrålar.

Vissa står inte ut med att bära en massa accessoarer medan andra känner sig nakna utan. Att kombinera smycken och kläder är också något av en konst, men att mismatcha blir ibland helt rätt. Egentligen finns det inget rätt och fel när det gäller stil, så länge man känner sig fin.

Smycken kan vara massproducerade av billiga material och köpas för att bara bäras några månader, medan trenden håller i sig. Smycken i material som silver, guld och titan köper man för att använda länge - inte sällan hela livet och de brukar bara bli vackrare med tiden. Många kvalitetssmycken går dessutom från generation till generation, som släktklenoder.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook: